Lecție publică în regim offline/ online la Educația Muzicală

**Lecție publică la Educația muzicală desfășurată în regim offline și online**
În data de 12 noiembrie a.c, în Gimnaziul ,,V.Alecsandri”, or.Mărculești s-a desfășurat cu brio ora publică la Educația muzicală. Alături  de elevii clasei a 3, la lecție au participat reprezentanții DGE Florești, profesori și părinți, aflându-se în fața ecranelor și vizionând activitatea elevilor.
Responsabilitatea unui profesor de educație muzicală de a călăuzi un copil in lumea fascinantă a muzicii este asemănătoare cu munca unui sculptor care modelează cu sârguință, atenție si răbdare o lucrare menită să încânte publicul. În cadrul lecțiilor de educație muzicală profesoara urmărește să atingă scopul principal al lecțiilor de educație muzicală, formarea culturii muzicale a elevilor ca parte componentă a culturii spirituale. În cadrul orei publice, cu subiectul ,,Timbrul muzical" s-a realizat subiectul propus, prin intermediul Poveștii Simfonice ,, Petrică și lupul", Serghei Prokofiev, prin audiție, interpretare, creație și reflecție.
Aducem sincere mulțumiri Dnei Suhari Carolina pentru entuziasmul,  competența, dăruirea de sine pe făgașul educației!  Îi urăm succes în cadrul concursului ,,Pedagogul Anului, ediția 2022”!!!https://youtu.be/3YZz45UqTlw
https://youtu.be/0WYQXrR_0Yg
https://youtu.be/wdSgccFAgsQ

Scrie un comentariu

Aceasta va ajuta la dezvoltarea blogului, aprecierea autorului și la analiza părerilor!

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Comentarii: 0