Pentru instituția noastră, astăzi, 07 decembrie 2023, am avut o zi inedită, prin faptul că am fost onorați cu prezența de directorii adjuncți din  raionul Florești. În parteneriat cu DGE Florești, moderatoarele atelierului, dnele Havrun Elena, directoare adjunctă pentru instruire și Gherman Irina, directoare adjunctă pentru educație,  au adus în vizor subiectul ”Managementul lecției și activității extracurriculare din perspectiva asigurării calității”. 
🧠Training”Metode de a face față stresului zilnic”🤔
 În data de 24 noiembrie s-a desfășurat cel de al doilea training, care vizează Sindromul burnout și specificul lui pentru femeile angajate în câmpul de muncă.
Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului ”Clubul de Sănătatea pentru fete și femei”, cu finanțare din partea Coaliției Naționale „Viața fără Violență”, cu sprijinul financiar al Fundației OAK prin intermediul Fundației ARC.”  

Felicitări pentru echipa de elevi din Gimnaziul ”V.Alecsandri”, or.Mărculești și profesoara-coordonatoare Nagrineac Svetlana! Ne bucurăm de clasarea pe locul I în cadrul Concursului Național ”Descoperă Acasă”, desfășurat în luna noiembrie 2023. Ați demonstrat că și la Mărculești avem locuri interesante, pline de istorie pe care se merită de văzut.


   În data de 20 noiembrie în Gimnaziul ”V.Alecsandri” din or.Mărculești, au fost desfășurate mai multe activități tematice în care elevii au punctat drepturile lor și trag un semn de alarmă asupra oricărei forme de abuz asupra copiilor. Diriginții au realizat o oră de management școlar, unde au  adus în dezbatere drepturile și responsabilitățile copiilor la școală, acasă și în societate.

  La finele lunii octombrie, tradițional, organizăm activități de Halloween. Copiii noștri au avut parte de o zi cu mai multă distracție, dat faptului că au participat la Concursul școlar ”Costumul meu de Halloween”. Totodată, profesoarele de limba engleză Dna Sochirca Tatiana și Dna Bostan Elena au implicat elevii în jocuri distractive și un careu tematic.  Multe emoții pozitive au adus jocurile: ”Găsește bomboane în făină”, etc. 
 Administrația gimnaziului aduce mulțumiri profesoarelor organizatoare și felicitări pentru elevii decernați cu titlul  pentru ”Cel mai infricoșător costum”.
🍁🍂O, Toamnă, dulce Toamnă!🌞
  Anul acesta am avut parte de o toamnă excepțională: soare, căldură, ploiță, fructe dulci, dispoziție de muncă și.... multe, multe frunze  intens pictate în galben, auriu, portocaliu! Ce savoare!
    Elevii gimnaziului nostru au profitat din plin de bogățiile Toamnei și au  pregătit mici expoziții automnale. Aici poți găsi delfini din bostănei; gogoșari zâmbind; un balon zburător din frunze; fete din crenguțe; etc. Creativitatea și dibăcia au fost puse în capul mesei, iar hărnicia copiilor a adus un rezultat magnific, instalat în holul școlii.  La amenajarea expoziției au participat peste 195 elevi și părinți.
    Administrația instituției aduce mulțumiri și considerațiuni pentru organizatori și participanții la expozițiile automnale. Să Vă fie bine dumneavoastră și să Vă simțiți confortabil printre prieteni și oameni dragi!

Interviu

Apreciază noul web-site

Alte interviuri...