Elevii claselor  V-VII, ghidați de profesoara Popescu Ana s-au învrednicit de diplome de merit pentru rezultate frumoase în cadrul concursului Matemaniada.
       Concursul național de matematică pentru elevii claselor II-VI, Matemaniada este o competiție gratuită, desfășurată fizic și online. Peste 30.000 de elevi și 500 de școli au participat cu mare entuziasm. Concursul este un proiect Matemanie+ și Asociația Prof cu Prof.
      Administrația gimnaziului aduce sincere mulțumiri și felicitări elevilor și profesoarei pentru munca depusă și  rezultate remarcabile!

  Sincere felicitări și mulțumiri adresăm elevilor clasei a I-a și  doamnei învățătoare, Plugaru Natalia cu prilejul finalizării cu succes a clasei I-a.
 Micuții din clasa întâi au avut emoții mari, în cadrul festivității „Adio, drag ABECEDAR”, desfășurată vineri, 24 mai,  unde și-au luat adio de la dragul Abecedar, prima carte din viața lor, prin cântece și poezie, jocuri și ghicitori. Prezenți la marele eveniment, părinții și buneii au lăsat urme de fericire și mândrie că copiii lor au făcut un pas important în viață.


 În perioada 16- 25 mai în Gimnaziul ”V.Alecsandri” s-au desfășurat un șir de activități cu referire la regulile de securitate la traficul rutier în scopul sensibilizării elevilor privind cunoașterea și respectarea regulilor de securitate rutieră. 
    Reprezentanții Sectorului de Poliție Mărculești  au informat elevii despre regulile de circulație pentru pietoni și un trafic în siguranță.
  Concursul-expoziți de desene „ Secruritatea la trafic” a activizat copiii să reflecteze asupra pericolelor pe care le poate ascunde circulația rutieră.

    În data de 15 mai 2024, în școala noastră a fost organizată o zi specială pentru elevi și părinți sub deviza "O zi împreună cu familia". Aici au fost desfășurate activități extracurriculare în contextul Zilei Internaționale a Familiei, care au avut drept obiectiv de a evidenţia importanţa familiilor în cadrul societăţii şi de a promova valorile majore ale familiei: dragoste, egalitate, respect, împărţirea responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva membrilor familiei  etc. 

Interviu

Apreciază noul web-site

Alte interviuri...