Felicitări pentru premianții Concursului Republican ,,Eficiența Energetică prin ochi de copil” din Gimnaziul ,,V.Alecsandri”, or. Mărculești și Gimnaziul Coșernița, r-nul Florești.

UE/ Felicitări pentru premianții Concursului Republican ,,Eficiența Energetică prin ochi de copil” din Gimnaziul ,,V.Alecsandri”, or. Mărculești și Gimnaziul Coșernița, r-nul Florești. Ați demonstrat încă odată că perseverența este cheia succesului. Vă urăm realizări frumoase în continuare, în tandem cu creativitatea, hărnicia, colaborarea și mult entuziasm!
AO a Părinților în Sprijinul Învățământului este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Reabilitarea sistemului energetic din Gimnaziul,,V.Alecsandri”- un pas spre sănătatea copiilor”
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). 
Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
GIZ MoldovaMoldova Procore AO.md CASMED.moldova.
Scrie un comentariu

Aceasta va ajuta la dezvoltarea blogului, aprecierea autorului și la analiza părerilor!

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Comentarii: 0