✍️Atelierul metodic pentru directorii adjuncți de instruire din r.Florești, desfășurat în Gimnaziul ”V.Alecsandri”, or.Mărculești🌟

Activitățile propuse s-au axat pe realizarea scopului: ”Implementarea unui proces de management bine structurat și strategic, axat pe îmbunătățirea continuă, evaluarea riguroasă și asigurarea unei experiențe educaționale valoroase pentru fiecare elev”. La activitate au fost prezente reprezentantele DGE Florești, Dna Balan Angela și Dna Zosim Liuba. Elevii prin scenete, poezii, cântece au prezentat Cartea de vizită a Gimnaziului ”V.Alecsandri”.
Atelierul s-a axat pe un șir de metode interactive, care au permis atingerea obiectivului activității.  Oaspeții au avut ocazia să viziteze Muzeul școlar din incinta școlii, unde au descoperit momente a istoriei locale.
    În holul instituției au fost expuse spre vizionare o galerie de tablouri a junilor pictori sub egida prof. Sochirca Alexandr; o expoziție din partea Cercului ”Design vestimentar”, prof.Curoșu Valentina; expoziția de lemnărie confecționată de către elevi, ghidați de prof.Manea Gheorghe.
      Administrația gimnaziului aduce cordiale mulțumiri tuturor celor implicați în organizare și desfășurarea cu brio a Atelierului metodic.Scrie un comentariu

Aceasta va ajuta la dezvoltarea blogului, aprecierea autorului și la analiza părerilor!

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Comentarii: 0