Activitatea sub egida Consiliului Elevilor ”Ziua Culorilor”

Participanții: elevii claselor 1-9, în timpul pauzei mari, după lecția a 3, au prezentat produsele elaborate de fiecare clasă.  Am avut ocazia să ne adunăm împreună, să ascultăm  curiozități despre culori, să vizionăm dansuri și să ascultăm cântece.  Elevii și-au dezvoltat competențele de comunicare, prezentare, interrelaționare cu alți elevi.
  Administrația gimnaziului aduce mulțumiri președintei Consiliului Elevilor, Mangos Andreea din clasa a 9; elevilor implicați în activități; diriginților, care au fost alături de copii, încurajându-i.
      Culorile fac parte din viaţă noastră. Uităm sau pur și simplu nu conștientizăm importanța lor, tocmai din cauza faptului că nu ne putem imagina contrariul – o lume monocromă.
Fiecare individ percepe culorile într-un mod propriu, ştiut fiind faptul că sensibilitatea ochiului uman este uimitoare, putând distinge circa 25.000 de nuanţe. Într-o situaţie ideală, cu o atmosferă clară, experimentele spun că am putea vedea flacăra unei lumânări situată la 20 km distanţă.
   "Culoarea este o materie primă indispensabilă vieții. La fiecare epocă a existenței sale și a istoriei sale, ființa umană și-a asociat culoarea cu bucuriile, acțiunile și eul personal.“
- Fernand Leger

 Scrie un comentariu

Aceasta va ajuta la dezvoltarea blogului, aprecierea autorului și la analiza părerilor!

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Comentarii: 0