UE// Festivitatea de încheiere a proiectului ,,Reabilitarea sistemului de iluminare din Gimnaziul ,,V.Alecsandri”- un pas spre sănătatea copiilor”.


Finalul încununează opera! Vineri, 30 iulie, în incinta Gimnaziului ,,V.Alecsandri” din or.Mărculești s-a desfășurat festivitatea de închiere a proiectului. Au fost prezenți reprezentanții Consiliului Raional Florești, Primăria Mărculești, părinți, cadre didactice, elevi, etc. Au fost aduse în vizor rezultatele proiectului; s-au declamat poezii despre importanța Eficienței energetice; copiii au încins atmosfera cu un flash mob, iar la final au participat la starturi vesele. Toți participanții s-au delectat cu înghețată și informații utile despre posibilități reale de a economisi energia la fiecare acasă.
AO a Părinților în Sprijinul Învățământului este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Reabilitarea sistemului de iluminare din Gimnaziul ,,V.Alecsandri” -un pas spre sănătatea copiilor”.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). 
Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
GIZ MoldovaMoldova Procore AO.md CASMED.moldova

Scrie un comentariu

Aceasta va ajuta la dezvoltarea blogului, aprecierea autorului și la analiza părerilor!

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Comentarii: 0