Informație cu privire la totalizarea Concursului republican ,,Furtul în viziunea copiilor”!!!

 Concursului republican  ,,Furtul în viziunea copiilor”, este desfășurat  de Gimnaziul,,V.Alecsandri”, or.Mărculești în parteneriat cu AO a Părinților în Sprijinul Învățământului,  Inspectoratul de Poliție Florești și PH International  Moldova.
„Furtul în viziunea unui copil este o etapă și o scară necunoscută pe care e de dorit ca să nu calce,ci pur și simplu să o pășească”(Dana, Liceul Teoretic,Cotiujenii Mari)
     În data de 30 martie a expirat termenul de depunere a lucrărilor din cadrul Concursului „Furtul în viziunea copiilor”. Comisia de evaluare a început verificarea  lucrărilor, fiind recepționate: 170 desene,32 poezii,26 eseuri. 
     Totalizarea rezultatelor concursului se va desfășura pe data de 16 aprilie 2021, online prin intermediul  ZOOM.us. Linkul va fi trimis prin email. Lista câștigătorilor va fi publicată pe pagina web – www.scoalamarculesti.info, dar și pe pagina de Facebook 
  Concursul „Furtul în viziunea copiilor” este o activitate din cadrul proiectul „Generația de mâine se creează în școlile de astăzi”, proiect implementat cu sprijinul financiar al Departamentului de Stal al SUA prin intermediul Biroului Afacerilor Internaționale în domeniul Combaterii Drogurilor și Aplicării Legii.

Scrie un comentariu

Aceasta va ajuta la dezvoltarea blogului, aprecierea autorului și la analiza părerilor!

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Comentarii: 0