Cartea ,,Eficiența Energetică prin ochi de copil”, elaborată cu suportul profesorilor din Gimnaziul ,,V.Alecsandri”, or.Mărculești


În urma concursului republican ,,Eficiența energetică prin ochi de copil”- eseuri, poezii și desene, a fost elaborată o carte-album, care conține cele mai elocvente și sugestive opere de ale copiilor participanți. Totodată aici veți găsi proiecte de lecție la tematica Eficiența Energetică și informații despre un proiect investițional realizat în a.2020-2021 de către AO a Părinților în Sprijinul Învățământului, or.Mărculești. 
Cine dorește varianta integrală în format PDF, avem posibilitatea să vă o remitem prin email. Ne contactați prin mesaj la scoalamarculesti@mail.ru.
La întocmirea cărții au participat profesorii din Gimnaziul ,,V.Alecsandri”, or.Mărculești: Nagrineac Svetlana, prof. de Istorie; Gherman Irina, prof.de Limba și literatura română; Havrun Elena, prof. de Biologie; Cobîlaș Liudmila, prof.de Istorie. 
AOPSÎ este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Reabilitarea sistemului de iluminare din Gimnaziul ,,V.Alecsandri”, or.Mărculești - un pas spre sănătatea copiilor”.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). 
Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

#ÎmpreunăMaiPuternici #EU4Moldova, #EU4CivilSocietyMD, #CSOActionMoldova, #MLPS, #DezvoltareRegionala

@GIZMoldova @procore.md @casmed.moldovaScrie un comentariu

Aceasta va ajuta la dezvoltarea blogului, aprecierea autorului și la analiza părerilor!

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Comentarii: 0